Redovisa material/artiklar

• Välj att skapa en ny redovisning. I dialogrutan som dyker upp klickar du på fliken; Material (uppe till höger).
  • Fyll sedan i artikelnummer eller benämningen för att söka fram artiklar (Obs - det fungerar bara om man har lagt in en artikeldatabas i TimeApp).
  • För att fylla i en artikel manuellt, skriver du in Benämningen, Enhetspris och Antal.
  • För att lägga till fler artiklar tryck på + Lägg till artikelrad.
  • När du är klar, tryck på; Skapa redovisning.