Hantera ej godkända redovisningar

• Längre ner på sidan under redovisningar, kan det finnas rödmarkerade redovisningar, som ej godkänt för attest, utan behöver kompletteras.
  • Över redovisningen finns ett notisfält där attesteraren kan ha lämnat en kommentar om vad som behöver kompletteras.
  • För att redigera redovisningen trycker du på penn-symbolen till höger i samma rad. Nu kan du ändra eller lägga till vad som fattades i redovisningen.
  • När du är klar, trycker du på den gröna knappen; Spara ändringar. Redovisningen skickas då automatiskt för attest igen.