Skapa ny redovisning

• Klicka på den blåa knappen; + Ny redovisning.
  • Välj Kund genom att trycka på fältet; Välj kund. Där finns ett sökfält man kan använda sig av genom att ange kundens namn eller så letar man manuellt fram kunden i listan.
  • Välj Projekt genom att trycka på fältet; Projekt, där letar du upp vilket projekt du vill redovisar för.
  • Välj en Kod genom att klicka på fältet; Välj kod, där väljer du den koden du vill redovisa med.
  • Fyll sedan i fältet Antal och eventuellt fältet Pris.
  • I fältet Kommentar kan du ange en kommentar om vad den specifika redovisningen handlar om.
  • Välj sedan vilken dag du vill redovisa för genom att trycka på fältet under Datum. (den aktuella dagen är redan för vald).
  • Om du vill redovisa material- och/eller artikelanvändning (för de som har artikeldatabas i TimeApp); kicka på fliken; Material, som finns i den övre delen av fönstret.
  • Sedan fyller du i antingen Artikelnummer eller Benämning på artikeln.  Vill du lägga till flera artiklar i redovisningen klickar du på; + Lägg till artikelrad.
  • När du är klar med redovisningen klickar du på den gröna knappen; Skapa redovisning.