Fakturera med ROT/RUT-avdrag

• Klicka på den blåa knappen; Ny faktura.
  • Välj den kund du vill fakturera genom att klicka på den.
  • Välj sedan vad du vill importera (tider, artiklar och/eller resor) och för vilken period du vill importera rader.
  • Tryck på den gröna knappen; Importera rader. På den rad där man vill tillämpa ett ROT/RUT-avdrag, trycker man på knappen bredvid soptunnan, längst ut till vänster på raden.
  • Ändra kolumnen; Husarbete till ROT eller RUT.
  • OBS! Om du väljer att ha ROT-avdrag på en faktura måste du också komma ihåg att ange beställarens personnummer samt vilken fastighetsbeteckning ROT-arbetet gäller.
  • Om allt ser bra ut tryck på den gröna knappen; Färdigställ fakturan.