Fakturapåminnelse

• Leta upp fakturan som du ska skicka ut en påminnelse på och klicka sedan på den i listan.

• Till höger i bild, visas en sektion som heter Påminnelser. Denna lista innehåller alla de påminnelser som tidigare har skapats på fakturan. Om lista är tom, betyder det att inga påminnelser har skapats ännu.

• För att skapa en ny påminnelse, klicka på den gröna knappen märkt "Ny påminnelse".

• Då skapas en påminnelsefaktura som du sedan kan ladda ner som PDF.