hur avslutar jag mitt abonnemang?

Gå till fliken abonnemang.
Tryck sedan på knappen “avsluta abonnemang”.
När abonnemanget har avslutats, kan ni även välja att ta bort kontot helt (då försvinner all data).
Tänk på att du behöver ha behörighet till fliken abonnemang för att kunna avsluta abonnemanget.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk