Lägg till en arbetsorder i arbetsorderkö

• Klicka på den blå knappen; + Ny arbetsorder.
  • Där fyller du sedan i uppgifterna om vilken Kund och vilket Projekt, som
  • arbetsordern avser lämna sedan fältet utförare, tomt.
  • Fyll i Ordernummer, Benämning, Datum och Adress.
  • Du kan också lägga till uppgifter som ska utföras på arbetsordern.
    Detta görs via fliken till höger om orderuppgifterna.
  • Du kan också skriva till en beskrivning på vad som ska göras i
  • kommentarsfältet.
  • När du är klar, trycker du på den gröna knappen; Skapa order.

När du nu har skapat arbetsordern utan att tilldela den till någon användare, läggs arbetsordern till i er arbetsorderkö.
    Nu kan era användare själva gå in och plocka ordern.