Redigera och radera redovisning

• Leta fram den redovisningen som ska redigeras eller raderas.
  • Ska du radera redovisningen tryck på soptunne-symbolen, som betyder; Ta bort.
  • När du trycker kommer det upp en fråga om man är säker på att man vill ta bort redovisningen. Är man säker på att man vill ta bort redovisningen, trycker man på OK.
  • Ska redovisningen redigeras, tryck på penn-symbolen, som betyder; Ändra.
  • När du är klar med dina ändringar, klickar du på den gröna knappen; Spara ändringar.