Rapport för stämplad tid

• Välj vilken Period det gäller. Det gör du i spalten till vänster.
  • Eller fyll i datum för den specifika period du vill rapportera om.

Det finns ett par olika sätt att få ut en rapport över stämplad tid.

• Expandera sektionen Sammanställningar, sedan på Sammanställning för användare
  • Välj sedan för vilken/vilka användare du vill skapa en rapport för
  • Markera sedan alternativet "Stämplad tid".
  • Tryck till sist på; Skapa rapport.

En annan väg man kan ta, är att istället för att välja Sammanställningar, så väljer du Stämpelkocka (den kan även heta Personalliggare beroende på vilket läge som valts i Kontrollpanelen)

• Expandera Stämpelklocka
  • Välj sedan Sammanställning för användare
  • Välj sedan för vilken/vilka användare du vill skapa en rapport för (om fältet lämnas tomt inkluderas samtliga)
  • Klicka till sist på den gröna knappen; Skapa rapport