Redigera/radera körjournaler

• För att ta bort körjournalen så kickar du på papperskorgs-symbolen till höger på samma rad. Då kommer den upp en fråga om du verkligen vill ta bort körjournalen; vill du det trycker du på OK. Om du inte vill göra det tryck på Avbryt.
  • För att redigera körjournalen trycker du på den lilla penn-symbolen till höger på samma rad. Då kommer du in på körjournalen och kan ändra det som är fel.
  • När du är klar med ändringarna, trycker du på den gröna knappen; Spara ändringar.