Skapa ny körjournal

• Bläddra ner en bit på sida tills du ser den blåa knappen; + Ny resa. Tryck på den.
  • Välj sedan Kund, Projekt, Kod och vilken Bil du använt dig av.
  • Fyll sedan i Startadress, Måladress (frivilligt) och Slutadress samt Mätarställning när resan påbörjades och Mätarställning när resan avslutades.
  • Välj vilket datum som resan gjordes och lägg eventuellt till en kommentar om resan.
  • Tryck sedan på; Skapa journal.
  • Du kan också lägga till en redovisning (t ex tid/kostnader), om det är så att du vill skapa en redovisning i anslutning till resan.