Redovisa tid på arbetsorder

• Leta reda på den arbetsorder du vill redovisa tid på.
  • Bläddra ner på sida och trycker på den blå knappen; + Ny redovisning.
  • Du fyller i Kod, Antal och det Datumet du redovisar för. Du kan även fylla i Pris och skriva en kommentar.
  • När du är klar med redovisningen så trycker du på den gröna knappen; Skapa redovisning.
  • När du är klar med själv arbetsordern, så klickar man på den gröna knappen; Markera som klar.

OBS! En klarmarkerad arbetsorder kan ej ändras eller redovisas tid på.