Integrera TimeApp mot Fortnox

För att ansluta TimeApp till Fortnox måste ni skapa en så kallad API-kod som görs efter att ni loggat in i Fortnox. Förutsättningen är att ni betalar för tjänsten "Integrationer" i Fortnox.

För att skapa denna API-kod går ni till "Tilläggsbeställning" och klickar på knappen "Lägg till integration". Här kommer ni sedan få söka efter "P&K TimeApp", klicka på resultatet och spara. Nu ska en API-kod visas och det är denna som sedan klistras in i TimeApp genom att gå till "Fakturering" -> "Inställningar" och väljer här "Integrationer".