Hur lägger jag till fler användare?

För att lägga till fler användare går du till Kontrollpanelen i TimeApp.

Här syns en lista över alla befintliga användare och om de är aktiva (dvs kan logga in) eller inaktiva. För att skapa en ny användare, klicka på den blå knappen märkt "Ny användare".

Om knappen "Ny användare" är gråmarkerad betyder det att ni nått maxgränsen för antal aktiva användare. För att skapa fler användare behöver ni då uppdatera ert abonnemang.

Förändringar av abonnemang görs från sidan Abonnemang som du hittar i undermenyn på Kontrollpanelen.