Hur avslutar jag mitt abonnemang?

För att avsluta ett abonnemang loggar du in på TimeApp och går till Kontrollpanelen. Klicka sedan på alternativet Abonnemang i undermenyn.

Den aktuella abonnemangsformen (kortbetalning eller faktura) för ert konto kommer att vara expanderad. För att avsluta abonnemanget, klicka på den röda knappen märkt "Avsluta".

Nu nedgraderas ert konto till ett gratiskonto för en (1) användare. All historisk data förbli intakt och ni kan när som helst start ett nytt abonnemang och på så sätt ge åtkomst till fler användare.

Vill ni radera ert konto på TimeApp helt och hållet så måste ni först nedgradera till ett gratiskonto. Därefter klickar ni på den röda knappen märkt "Avsluta konto". Efter att ni svarat på en del kontrolluppgifter så raderas ert konto på TimeApp. OBS! Detta går ej att ångra.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk