Hur gör man om man felaktigt lämnat redovisning till attest?

En användare med behörighet får gå till "Redovisning -> Alla redovisningar" och klicka på hänglåset (Lås upp) till höger om den felaktiga redovisningen, detta återställer redovisningen till sin ursprungliga status.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.
Powered by Zendesk