Kan jag ändra andras tidredovisningar?

Ja, det kan du - under förutsättning att du har behörighet för detta.

För att ändra andras redovisningar, gå till sidan Redovsining och klicka sedan på alternativet "Alla redovisningar" i undermenyn.

Om du har behörighet att ändra andras redovisningar kommer du att se en penn-ikon ute till höger på varje redovisning. Klicka på denna så öppnas redigeringsvyn för den aktuella redovisningen.

Om du behöver lägga till behörigheten för att ändra andras redovsiningar så finns denna under Kontrollpanelen, klicka på den användare du önskar ändra behörigheter för. Nu visas en sida där användarens uppgifter framkommer och lite längre ner på sidan finns tabellen med de olika behörigheterna som kan tilldelas.
Bocka för alternativet "Kan ändra andra användares redovisningar" under sektionen Kontrollpanel. Klicka sedan på den gröna knappen "Spara behörigheter" längst ner på sidan.