Jag vill byta namn på två kunder, alternativt radera dem, hur gör jag?

För att byta namn på kunder gör du följande;

1. Klicka på kundens namn på sidan Register för att komma till den detaljerade sidan för kunden.
2. Klicka sedan på knappen märkt "Ändra informationen".
3. I fältet benämning anger du det nya namnet för kunden och klickar sedan på den gröna knappen märkt "Spara" nere till höger.

I TimeApp kan man ej radera kunder, men de kan inaktiveras. Detta gör du också från respektive kunds sida genom att klicka på den röda knappen märkt "Inaktivera". En inaktiverad kund syns inte längre någonstans i TimeApp förutom under sektionen "inaktiverade" i Registret.